De vakgroep Wiskunde bereiken

Adres

Gebouw S8 (bovenste verdieping)    
Krijgslaan 281
B 9000 Gent
België

Telefoon

09/264 49 12

Kaart van de campus

De vakgroep is gelegen in gebouw S8.

De campus bereiken

Als je per trein reist (zie http://www.nmbs.be), sta je in 10 minuten van het St-Pietersstation aan de campus Sterre. Volg de Prinses Clementinalaan, rechts bij het verlaten van het station. Sla aan de tweede verkeerslichten rechts af onder de spoorwegbrug en volg de Krijgslaan. Sla dan aan de verkeerslichten links af (net als de tramsporen). Direkt rechts zie je de ingang van de campus. Volg de weg rechtdoor langs gebouwen S1, S2, ... totdat je de S8 bereikt.

Je zou ook de tram richting Zwijnaarde (4) kunnen nemen op het tramperron net voor de hoofduitgang van het station. Op 5 minuten geraak je zo aan de galglaan (er is een halte vóór het kruispunt met de Krijgslaan, en een na het kruispunt met de Pintelaan).

Als je met de wagen (of motor) van de E-40 autosnelweg Oostende-Brussel komt, neem dan afrit 'Gent-St. Denijs' (zie bord richting station). Neem richting Gent. Aan het einde van de weg (Kortrijksesteenweg) kom je uit op een rond punt. Neem de Krijgslaan (min of meer rechtdoor), die parallel aan de campus loopt. Na ongeveer 200 m is er een zijingang. De hoofdingang (kruising Galglaan-Krijgslaan, bemerk de tramsporen) is een beetje verder. Sla links af en rijd verder tot bijna aan het einde van de campus. Na het laatste gebouw (gebouw "S1", 3 verdiepingen) ga je naar rechts, en volgt de weg tussen de gebouwtjes totdat je voor je de S24 ziet; links ligt dan de S25 en rechts de S23.
Als je van de E-17 autosnelweg Rijssel-Antwerpen komt, neem dan afrit 9 `Gent U.Z.'. Volg de richting Universitair Ziekenhuis tot aan de verkeerslichten. Sla links af en volg de De Pintelaan, rijd verder langs de verkeerslichten tot het eerste kruispunt (Galglaan). Sla rechts af en rijd binnen langs de poort ongeveer halfweg de straat aan je linkerkant (rijd over de tramsporen) en je ziet aan je linkerkant achtereenvolgens gebouw S25 en S23 liggen.